Home training la sacul de box: Produse recomandate și variante de antrenament

Antrenamentele la sacul de box ofera o multime de beneficii, deoarece lovirea repetată a acestuia reprezentă un adevărat test de rezistență mentală și fizică. Sacul de box este vital în rutina din a sală a boxerilor, indiferent de nivelul acestora de pregătire. 


Dacă te antrenezi acasă la sacul de box, noi ți-am pregătit un ghid complex, alături de clipuri video realizate de colegii noștri, pentru a exemplifica mult mai bine fluxul din cadrul unei sesiuni de mișcare: 


Home training la sacul de box: Echipamentul complet 

Dacă vrei să lucrezi acasă, comandă acum de pe site-ul nostru echipamentul complet pentru acest tip de antrenament, compus din: 


Sacul de box 

Ales corect pentru antrenamentele de acasă, un sac de box oferă un cadru perfect pentru a exersa mișcările de brațe și corp de care ești interesat. Dacă te antrenezi zilnic, pentru un interval de aproximativ 2-3 ore, îti recomandăm un sac de box clasic. 


Ca alternativă, în cazul în care aloci antrenamentelor la sac doar câteva ore pentru finalul de săptămână, poți opta pentru saci de box aqua sau saci de box rapizi, mai ergonomici și mult mai potriviți pentru stilul de mișcare pe care dorești să îl reiei. 


Mănuși de box 

Poartă manusi de box atunci când te antrenezi la sac, pentru a evita astfel riscul unor accidentări nedorite. Mai mult decât atât, purtarea mănușilor de box, în timpul antrenamentului la sac, previne degradarea prematură a suprafeței acestuia. 


Cele mai bune mănuși de box sunt realizate din materiale ce pot preveni șocul generat de o lovitură de braț pe sac. Însă în cazul antrenamentelor, se recomandă utilizarea unor manusi de sac, mai puțin călduroase și care permit un confort mai bun, în timpul pregătirii. 


Coarda de sărit

Încălzirea este mai mult decât importantă, indiferent de timpul antrenamentului de box pe care dorești să îl urmezi într-o zi. Coarda pentru sarituri reprezintă o metodă eficientă pentru a începe antrenamentul la sacul de box, așadar, click pe link pentru a putea comanda online un astfel de produs de pe site-ul nostru, la un preț mai mult decât avantajos. 


Bandaje de box 

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt utile aceste bucăți de material, utilizate de boxeri pe sub mănuși? Utilitatea acestor bandaje de box este cât se poate de evidentă: acestea absorb transpirația și protejează căptușeala mănușilor de box, pentru o durabilitate mai mare a acestora. 

Home training la sacul de box: Tipuri de antrenament

Iată 2 variante de antrenament la sacul de box, pe care le poți alterna în perioada de “home training”: 


Antrenament la sacul de box: Varianta 1 

Exerciții în cadrul acestui tip de antrenament: 


  • Combinație brațe la sac 1-2-1: 1 minut
  • Flotări: 1 minut
  • Combinație brațe la sac 2-1-2: 1 minut
  • Abdomene: 1 minut. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pTfw3QFN3B0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Antrenament la sacul de box: Varianta 2 

Exerciții în cadrul acestui tip de antrenament: 


  • Combinație brațe la sac 1-4-3: 1 minut
  • Forfecări: 1 minut
  • Sărituri în coardă: 1 minut
  • Mountain climbs: 1 minut

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l94nOIXmUNk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Rămâi alături de blogul nostru pentru alte informații la fel de interesante!

Sursa foto: https://imgur.com/5gOsSHr via Shutterstock 






Va rugam sa retineti ca comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.