Cum castigi bani cu Knockout Store?

Knockout Store iti pune la dispozitie 3 posibilitati prin care poti castiga bani,sau beneficia de discounturi pe site, pentru ca ati cumpara echipamente.

1.Program de Recomandare: inseamna ca poti sa generezi un link, pe care sa-l recomanzi ai mai departe prietenilor, cunoscutilor, sau oricarei persoane doresti tu, care crezi ca ar fi interesate de un anumit produs de la noi de pe site.

Daca acea persoana acceseaza site-ul nostru direct din linkul trimis de tine, si plaseaza o comanda la noi pe site - tu vei primi automat un voucher cadou, echivalent cu 10% din valoarea totala a comenzii plasate de omul tau.

Vei primi voucher-ul cu valoarea cuvenita, pe email, in urmatoarele 29 de zile.

Completeaza Formularul din josul paginii pentru a incepe

2.Program Afiliere: inseamna ca poti sa promovezi produsele de pe site-ul nostru si poti sa castigi bani sau echivalentul in discounturi la achizitiile tale pe site.

 Noi iti vom genera un Cod de Discount Personalizat (MARIUS10...de exemplu), care poti sa-l promovezi in postarile tale,in story-uri, in video-uri,sau poti sa-l dai pur si simplu la prietenii tai sa se foloseasca de el.

Orice persoana care plaseaza o comanda pe site la noi si foloseste la Checkout Codul tau de Discount Personalizat, va beneficia de 10% discount.

Iar 10% din totalul comenzii lui, va merge in contul tau.

Totul foarte simplu si transparent.

Iti vom genera un raport lunar cu performantele Codului tau.

Cupoanele de reducere pot fi revendicate o singură dată. Acestea sunt trimise prin email.
Prin înscrierea în program ești de acord cu folosirea email-ului tău pentru a primi informații și cupoane din programul de recomandare.
Comanda minimă pentru aplicarea cuponului este de 100 de lei.
Dacă ai totuși alte întrebări, nu ezita să ne contactezi la unul din numerele de mai jos, sau pe adresa de email, iar unul dintre colegii noștri îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne pentru a deveni Afiliat.

3.Amasador Knockout: aici se schimba treaba, daca ai baza mare de fani si esti activ pe retelele de socializare, iti putem crea propria Linie de echipamente unica si personalizata.

Contacteaza-ne pentru a deveni Ambasador Knockout.