Modalitati de plata

Numerar sau Ramburs

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau livratorul Knock-out ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Cardul de Debit

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Procesatorul de plăți online cu care lucrăm este Shopify Payments, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care Shopify Payments le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

* Shopify Payments pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.