Modalitati de plata

Numerar sau Ramburs

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau livratorul Knock-out ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Cardul de Debit

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

* NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

Ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi pe pagina de checkout. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către comenzi@knock-out.ro , asistenta@knock-out.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.

Rate fară dobăndă cu card bancar (maxim 4 rate)

Cum functionează?

1. Alegi ca modalitate de plată Plata online cu card de credit sau card de debit (include plata in rate);

2. După introducerea numărului de card in pagina de plată, poti selecta numărul de rate dorit;

3. Urmaresti in raportul lunar de activitate, furnizat de banca ta, datele referitoare la rata egală fară dobandă si la rambursare;

4. Rambursezi rata lunară pană la data scadentei pentru a beneficia de dobandă 0%.

Băncile eligibile sunt urmatoarele:

Credit Europe Bank

Banca Transilvania

Garanti Bank

Alpha Bank