Formular Retur/Schimb Rapid

Daca doresti sa schimbi sau sa returnezi produsul/produsele achizitionate de la noi, iti punem la dispozitie mai multe modalitati de a o face:

Acest formular este modalitatea cea mai simpla și rapida pentru tine.

Daca doriti sa schimbati/returnati un produs o puteti face gratuit si aveți la dispoziție 30 zile de la data expedierii comenzii pentru a face acest lucru.

Produsele returnate/schimbate trebuie sa fie intacte.
Mai exact, aceasta înseamnă că acestea trebuie să fie în ambalajul original sau într-un ambalaj echivalent, într-o stare impecabilă, fără urme de purtare, mirosuri neplăcute, zgârieturi sau alte imperfecțiuni.

Daca produsul nu este conform celor mentionate mai sus ne rezervam dreptul de a refuza schimbul/returul acestuia.

Nu pot fi returnate/schimbate produsele personalizate.

De asemenea, nu pot fi returnate produsele ce au fost comandate in "Precomanda" ci doar schimbate cu un alt produs de aceeasi valoare sau mai mare. Exceptie in cazul Manechinilor de Lupe ce nu pot fi returnati/schimbati.

Din motive de igiena nu putem schimba sau storna contravaloarea pentru: protectiile genitate,protezele dentare si mastile de antrenament sau fashion daca acestea au fost desfacute din ambalaj si utilizate.

Daca doresti banii inapoi iti vom face stornarea in contul tau bancar in maxim 14 zile de la receptionarea produselor de catre noi,in conditiile specificate mai sus.

 

Daca produsul a ajuns deteriorat la tine, noi vom suporta taxele transport si iti vom schimba produsul imediat.

Noi vom trimite curierul sa ridice produsul/produsele de la tine 24-48 ore lucratoare de la solicitarea facuta de tine.

Poti solicita fara probleme schimb cu un alt produs mai scump sau mai ieftin,urmand ca diferenta de pret sa fie calculata ulterior.

Pentru mai multe detalii consultă pagina de Termeni și Conditii (Paragraf 4.)

In sectiunea "MESAJ" va rugam sa treceti toate detaliile legate de comanda si motivul returului/schimbului.

Exemplu - Numele pe care a fost plasata comanda, e-mail. ID-ul comenzii, numar telefon, nume, prenume și contul bancar personal pentru returnarea banilor.

Specificati daca produsul este folosit si daca doriti sa il schimbati sau sa il returnati.

Contactati-ne

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.