Intrebări frecvente

CARE SUNT COSTURILE DE LIVRARE?

Costurile de livrare sunt de 15 lei, coletele fiind expediate prin DPD. Daca comanda ta depaseste valoarea de 300 Lei,transportul este GRATUIT.

CARE SUNT MODALITATILE DE PLATA DISPONIBILE?

Modalitatile de plata disponibile sunt:
  • ramburs la curier
  • plata card
  • plata prin transfer bancar

CARE ESTE POLITICA DE RETUR?

Produsele comandate se pot returna indiferent de motiv in decursul a 30 de zile.Cu exceptia protezelor dentare,protectiilor genitale si a mastilor,care din motive de igiena NU se pot returna.Poti face solicitarea de retur simplu,direct din contul tau de pe site,sau prin email sau telefonic.Imediat ce produsul ajunge inapoi la noi,vei primi contravaloarea pe produs in maxim 14 zile lucratoare.

CUM POT CUMPARA PRODUSE DE LA KNOCKOUT STORE?

Poti comanda:online-direct pe site,telefonic,prin whats app sau email.sau poti sa ne faci o vizita la depozitul fizic din jebel.

CUM IMI ALEG MARIMEA POTRIVITA?

Poti consulta ghidul nostru de marimi,sau poti sa ne suni pentru a determina impreuna marimea potrivita tie.

CUM SCHIMB UN PRODUS?

Simplu,poti sa soliciti un schimb de produs direct din contul tau de pe site,poti sa ne suni sau sa ne trimiti email cu solicitarea ta.suntem flexibili si schimbam cu o alta marime,sau cu un alt produs.

ESTE SIGUR DACA PLATESC CU CARDUL?

Este foarte sigur,la noi sistemul de plata cu cardul este securizat!

CE INSEAMNA COMANDA CU PLATA RAMBURS?

Inseamna ca vei plati comanda la curier,in momentul in care iti este inmanat coletul.

MAI SUNT SI ALTE COSTURI INAFARA DE CELE AFISATE PE SITE?

Nu,produsele afisate pe siteul nostru contin tva.iar costul de transport se va afisa la finalizarea comenzii(checkout).daca comanda ta depaseste 300 de lei,tranpostul este gratuit.

PRODUSELE AFISATE PE SITE AU CERTIFICAT DE GARANTIE?

Da,toate produsele comercializate de noi au certificat de conformitate/garantie,fiind puse la dispozitie de catre producator.manusile,castile de box si tibierele sunt conforme cu normele de protectie europene: c.e. protection.knockout store are certificat de calitate iso 9001.

CAND PRIMESC COMANDA?

După ce ai plasat comanda pe site, noi o vom pregăti și o vom înmana celor de la DPD Courier în aceeasi zi, urmând ca pachetul să îți fie livrat de către curier în 24/72 de ore lucrătoare.

CUM IMI ALEG MARIMEA POTRIVITA LA MANUSILE DE BOX?

Foloseste Ghidul de Marimi sau Personalizatorul de Marimi. Daca totusi mai ai neclaritati, da-ne un telefon si te ajutam cu placere.

CUM SE INTRETIN MANUSILE DE BOX?

Dupa terminarea antrenamentului lasa manusile la uscat. Foloseste spray-ul de curatare antibacterial, care e non toxic. Daca te antrenezi intens foloseste alternativ doua perechi de manusi. Foloseste bandaje cand te antrenezi cu manusile(consulta meniul Intretinere Produs)

Noi folosim Cookies. Te rugăm să confirmi că accepți.

Pre-loader