Ce este o coardă de sărit smart și cum poate îmbunătăți antrenamentele?

Descoperi în oferta noastră o mulțime de soluții pentru antrenament inteligente, deoarece considerăm că inovația tehnologică poate susține atingerea performantelor sportive. Echipamentele SMART pe care ți le punem la dispoziție te surprind prin funcții digitale de monitorizare și ajustare a propriilor antrenamente, pentru ca tu îți poți depăși constant limitele. 

Astăzi vorbim despre un produs uimitor, simplu de utilizat în orice spațiu dedicat sesiunilor de mișcare cardio și care oferă mai mult decât ai putea cere de la un model obișnuit: Coarda pentru Sărituri Inteligenta Knockout PRO. Vezi ce implică săriturile efectuate cu ajutorul unui astfel de produs și avansează alături de noi către viitorul sportului bazat pe inovație!  

Ce oferă diferit Coarda de Sărit Knockout PRO?

Săriturile cu ajutorul unei corzi fitness sunt apreciate de toți cei care practică sporturi de contact, deoarece oferă beneficii uimitoare pentru condiția fizică a sportivului. Indiferent de sportul practicat - box, kickbox, MMA, muay thai, kempo, BJJ - repetările cu ajutorul corzii pentru sărituri normale: 

 

  • stimulează sistemul cardiovascular; 

  • oxigenează mai bine sângele din mușchi; 

  • îmbunătățește postura adoptată; 

  • ajută la creșterea temperaturii corporale; 

  • consolidează rezistența articulațiilor; 

  • permit obținerea unei cadențe optime a picioarelor;

  • ajută la atingerea unui tranzit intestinal mult mai bun; 

  • contribuie la activitatea sistemului metabolic. 

În plus față de un model obișnuit, utilizat cu succes în sălile de antrenamente pentru diferite discipline de contact, coarda de sarit smart de la Knockout poate monitoriza în timp real: numărul de sărituri, frecvența acestora, viteza cu care sari, caloriile arse într-un anumit interval, durata unei sesiuni, bătăile inimii și alți parametri esențiali ai antrenamentului.

Cum funcționează Coarda de Sărit Inteligentă Knockout PRO?

Pentru a înțelege cum te ajută acest produs să obții un control mai bun asupra fiecărei sesiuni de sărituri, vom analiza cele mai importante elemente ale acestuia:

Mânerele și senzorii din interior lor

Mânerele sunt elemente de bază pentru dinamica oferită de acest produs inovativ, fiind realizate din ABS non-toxic și dispunând de caneluri pentru a nu aluneca din mână, din cauza transpirației. Însă mult mai important decât atât, acestea includ în structura lor senzori magnetici de înaltă precizie, pentru colectarea cu acuratețe a valorilor parametrilor.

Mai mult decât atât, mânerele de la coarda pentru sărit smart Knockout PRO sunt prevăzute și cu difuzoare, pentru avertizare sonoră la atingerea obiectivului, sau la finalul rundei. De asemenea, mesajele sonore de avertizare vor fi însoțite și de vibrații, pentru a marca aceleași borne (atingerea obiectivului / finalul rundei).

Rulmenții localizați în capete mânerelor sunt realizați din otel inoxidabil, astfel încât să asigure o manevrabilitate optimă în timpul rotațiilor, dar și o durabilitate de lungă durată. Afișajele cu LED din mânere, aprinse în mod automat pe timp de noapte, permit o utilizare a produsului chiar și în condiții de luminozitate redusă. 

 

Aplicația pentru stocarea datelor colectate

Datele colectate de senzori sunt stocate apoi în aplicația special concepută pentru coarda de sărit SMART Knockout PRO. O simplă conexiune cu ajutorul tehnologiei Bluetooth permite acest transfer de date sigur si rapid, pentru a putea fi analizate ulterior. O astfel de abordare, asemănătoare celei pe care se bazează și Smart Boxing Gloves 2.0 de la Knockout Store, permite monitorizarea și ajustarea în timp real a antrenamentelor, pentru atingerea obiectivelor. 

Aplicația este compatibilă cu sistemele de operare Android și IOS, incluzând în meniu 3 moduri de antrenament: (1) Sărituri Libere; (2) Sărituri pe Timp; (3) Sărituri pe număr. Alegi modul de antrenament potrivit pentru obiectivele pe care le ai și îți asiguri o sesiune de sărituri dinamică și distractivă. 

Datele se vor sincroniza automat, atunci când realizezi conexiunea Bluetooth între coarda pentru sărituri inteligentă de la Knockout Store și telefonul pe care ai instalat aplicația. Se pot stoca până la 48 de ore de antrenament, astfel încât să ai o imagine de ansamblu asupra progreselor realizate pe un anumit interval de timp.

 

 

Ce caracteristici prezintă coarda de sărit smart de la Knockout? 

Lungimea sa de 3 metri este simplu de ajustat în funcție de înălțime, fără a fi necesară o eventuală secționare a cablului, pentru obținerea nivelului maxim de confort în utilizare. Cablul este realizat din sârmă de oțel învelită în manșon cauciucat TPU, materiale ce împiedică încălzirea corzii și rezistă la contactul cu zgura sau betonul.

Coarda se încarcă prin portul USB, localizat în extremitatea mânerului. Prin conectarea la o sursa de curent electric, bateria LongLife Lithium se poate încărca la capacitate maximă în aproximativ 2 ore. Odată ce s-a atins nivelul maxim de încărcare, coarda de sărit inteligentă de la Knockout se poate utiliza fără întrerupere timp de 20 de ore

În coletul livrat, alături de coarda pentru sărituri inteligenta Knockout PRO vei mai găsi:

  • o husă pentru păstrarea în condiții optime; 

  • manualul de utilizare a acestui produs;

  • cablul pentru încărcarea sa (port USB). 

Coarda de sărit smart din oferta noastră îți permite să diversifici antrenamentele pe care le realizezi, dar și să monitorizezi performanțele obținute. Distracția și Sportul merg mână în mână, atunci când Tehnologia permite un acces facil la soluții de ultimă generație, pentru antrenamente mult mai eficiente. Comandă acum acest produs și nu uita că echipa Knockout Store îți sta oricând la dispoziție, pentru a adăuga în coșul de cumpărături cele mai bune produse pentru nevoile tale, indiferent de disciplina pe care o practici!

 


Va rugam sa retineti ca comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.